ByggstÀdning i Oskarström

Spara tid

UtmÀrkt resultat

Full garanti

Vi kan byggstÀdning

MÄnga upplever att byggstÀdning Àr slitsamt och tidskrÀvande. Vi har gedigen erfarenhet av olika delar av byggstÀdning, sÄvÀl dammsanering som slutstÀdning och större projekt. Vi erbjuder byggstÀdning i Oskarström med omnejd till fasta priser sÄ att du kan Àgna tid och energi Ät det du verkligen tycker Àr roligt!

Vi Àr specialiserade pÄ stÀdning av alla typer i Oskarström, sÄvÀl byggstÀdning. Som kund hos oss kan man ta del av antingen slutstÀdning eller underhÄllsstÀdning i samband med byggnation. Vanligtvis handlar det om nybyggnationer, renoveringar eller stambyten men sjÀlvklart tar vi oss an alla uppdrag.

bodstÀdning & byggstÀdning i Halmstad

BÄde i hem och pÄ arbetsplatser

Att man renoverar eller bygger nytt Àr oftast mycket positivt men bidragande effekt Àr dock att det samlas byggdamm och smuts pÄ arbetsplatsen. Med vÄr hjÀlp slipper ni sjÀlva stÀda undan och blir garanterad ett professionellt resultat. Vi stÀdar för bÄde företag och privatpersoner i Oskarström med omnejd.

Det gÄr fortare att anlita oss för tjÀnsten Àn att göra det sjÀlv eller lÄta hantverkarna göra det. StÀdningen blir alltid bra med ett snyggt avslut pÄ det hela om inte byggnationen ska fortsÀtta igen nÀsta dag.

Ansvarsfull och noggrann byggstÀdning i Oskarström

Antingen tar vi oss an hela omrÄden dÀr byggnationen har skett eller sÄ stÀdar vi endast rummet/rummen den faktiskt Àgt rum i. Vid stÀdning av hela fastigheten sÀkerstÀller vi att all smuts eliminerats sÄ det Àr sÀkert att ÄtergÄ till vardagen igen. Vi tilldelar er en egen projektledare som sköter allt frÄn arbetsledning till besiktning och som kan svara och lösa era frÄgor pÄ ett snabbt och smidigt sÀtt. PÄ sÄ sÀtt kan vi se till att era förvÀntningar motsvaras och att ni Àr nöjda med vÄrt arbete.

MÄlet med vÄr byggstÀdning Àr att vÄra kunder ska slippa stressen som en stÀdning mÄnga gÄnger kan innebÀra. Med erfaren personal gÄr rengöringen snabbt och blir vÀl godkÀnt av alla inblandade nÄgot som inte alltid Àr lika sÀkert nÀr man gör det pÄ egen hand. RÀtt medel samt verktyg anvÀnds och vi tar ansvarsfullt hand om projektet. SjÀlvklart anvÀnder vi endast miljövÀnliga produkter som exempelvis Bra Miljöval, Svanen och Europablomman.

grovstadning & byggstÀdning i Halmstad

Det sitter i detaljerna

Alla stÀdfirmor Àr inte jÀmlika. Vem som helst kan bocka av uppgifter pÄ en checklista, men en stÀdare med erfarenhet och yrkesstolthet anpassar stÀdningen till den aktuella bostaden. Eftersom vÄr personal stannar lÀnge har de byggt upp kunskapen som behövs för att kunna göra byggstÀdningen bÀttre Àn de flesta. Det sitter i detaljerna helt enkelt.

Kompetenta stÀdteam
Vi och vÄra medarbetare har gedigen erfarenhet av byggstÀdning och rengöring vid nyrenovering eller nybyggnad. Under vÄra verksamma Är har vi stÀdat sÄvÀl större byggprojekt som nyrenoverade kök eller badrum. Vi kan dammsanering, slutstÀdning och allt dÀr emellan. Tveka inte pÄ att anvÀnda oss som din aktör pÄ byggstÀdning i Oskarström!

slutstÀdning byggstÀdning i Halmstad

Pris för byggstÀdning i Oskarström

Vi genomför byggstÀdning, grovstÀdning, bodstÀdning och slutstÀdning av byggarbetsplatser i Oskarström med omnejd. Med vÄr gedigna erfarenhet och kompetens kring byggstÀdning har vi tagit fram en modell dÀr vi kan ge dig ett fast pris pÄ din byggstÀdning direkt vid ett telefonsamtal, detta efter att vi stÀllt nÄgra kontrollerande frÄgor till dig. Inga kostnader tillkommer efter att du fÄtt ett prisförslag frÄn oss och sjÀlvfallet ingÄr allt stÀdmaterial i det fasta pris du fÄr!

Ej avtal

FöretagsstÀd
 • ByggstĂ€dning (inför slutbesiktning)
 • Vi rensar ut, avflĂ€ckar, dammsugar och vĂ„ttorkar
  28:-/kvm
 • GrovstĂ€dning
 • Löpande stĂ€dning under byggtid 10:-/kvm
 • SlutstĂ€dning
 • I slutstĂ€dning ingĂ„r grovstĂ€dning/byggstĂ€dning 35:-/kvm
 • BodstĂ€dning
 • Kontorsbod 100:-
 • Manskapsbod 100:
 • Hygienbod 70:-

Vid löpande rÀkning

Avtalskunder
 • 1 gĂ„ng/vecka 350:-/tim
 • 2 gĂ„ng/vecka 330:-/tim
 • 3 gĂ„ng/vecka 320:-/tim
 • 4 gĂ„ng/vecka 300:-/tim
 • 5 gĂ„ng/vecka 290:-/tim
 • 6-7 gĂ„ng/vecka 280:-/tim

Vi kan erbjuda golvvÄrd, klottersanering och höghöjdsfönsterputs genom vÄra partners.  Tveka inte att kontakta oss för information vad vi kan hjÀlpa er med och fÄ offert pÄ önskad tjÀnst. Fönsterputs ingÄr inte om det inte Àr överenskommet. Alla priser pÄ denna sida Àr ex moms.

Nöjd kund garanti

Tack vare vÄr nöjd kund-garanti kan du kÀnna dig trygg med att du blir nöjd med stÀdningen. Om du mot förmodan har synpunkter pÄ stÀdningen kommer vi givetvis tillbaka och ÄtgÀrdar eventuella nedslag kostnadsfritt. Garantin varar i hela 72 timmar!

Vi ger dig en kostnadsfri offert

Vad behöver ni hjÀlp med pÄ er arbetsplats? För att vi ska kunna se till alla era behov, ge rekommendationer och en sÄ korrekt offert som möjligt vill vi gÀrna boka in ett personligt möte i era lokaler, pÄ sÄ vis kan vi se till alla era behov, komma med rekommendationer samt ge er en korrektare offert.

VĂ„rt största fokus Ă€r att bibehĂ„lla en ren och hĂ€lsosam byggarbetsplats – vi lovar en högkvalitativ byggstĂ€dning och garanterar att ni blir mer Ă€n nöjda. Kontakta oss idag för att boka ett personligt möte och begĂ€ra en offert!

VÀnta inte för lÀnge!

Kontakta oss för offert eller bokning