Byggstädning i Hyltebruk

Spara tid

Utmärkt resultat

Full garanti

Vi kan byggstädning

Många upplever att byggstädning är slitsamt och tidskrävande. Vi har gedigen erfarenhet av olika delar av byggstädning, såväl dammsanering som slutstädning och större projekt. Vi erbjuder byggstädning i Hyltebruk med omnejd till fasta priser så att du kan ägna tid och energi åt det du verkligen tycker är roligt!

Vi är specialiserade på städning av alla typer i Hyltebruk, såväl byggstädning. Som kund hos oss kan man ta del av antingen slutstädning eller underhållsstädning i samband med byggnation. Vanligtvis handlar det om nybyggnationer, renoveringar eller stambyten men självklart tar vi oss an alla uppdrag.

bodstädning & byggstädning i Halmstad

Både i hem och på arbetsplatser

Att man renoverar eller bygger nytt är oftast mycket positivt men bidragande effekt är dock att det samlas byggdamm och smuts på arbetsplatsen. Med vår hjälp slipper ni själva städa undan och blir garanterad ett professionellt resultat. Vi städar för både företag och privatpersoner i Hyltebruk med omnejd.

Det går fortare att anlita oss för tjänsten än att göra det själv eller låta hantverkarna göra det. Städningen blir alltid bra med ett snyggt avslut på det hela om inte byggnationen ska fortsätta igen nästa dag.

Ansvarsfull och noggrann byggstädning i Hyltebruk

Antingen tar vi oss an hela områden där byggnationen har skett eller så städar vi endast rummet/rummen den faktiskt ägt rum i. Vid städning av hela fastigheten säkerställer vi att all smuts eliminerats så det är säkert att återgå till vardagen igen. Vi tilldelar er en egen projektledare som sköter allt från arbetsledning till besiktning och som kan svara och lösa era frågor på ett snabbt och smidigt sätt. På så sätt kan vi se till att era förväntningar motsvaras och att ni är nöjda med vårt arbete.

Målet med vår byggstädning är att våra kunder ska slippa stressen som en städning många gånger kan innebära. Med erfaren personal går rengöringen snabbt och blir väl godkänt av alla inblandade något som inte alltid är lika säkert när man gör det på egen hand. Rätt medel samt verktyg används och vi tar ansvarsfullt hand om projektet. Självklart använder vi endast miljövänliga produkter som exempelvis Bra Miljöval, Svanen och Europablomman.

grovstadning & byggstädning i Halmstad

Det sitter i detaljerna

Alla städfirmor är inte jämlika. Vem som helst kan bocka av uppgifter på en checklista, men en städare med erfarenhet och yrkesstolthet anpassar städningen till den aktuella bostaden. Eftersom vår personal stannar länge har de byggt upp kunskapen som behövs för att kunna göra byggstädningen bättre än de flesta. Det sitter i detaljerna helt enkelt.

Kompetenta städteam
Vi och våra medarbetare har gedigen erfarenhet av byggstädning och rengöring vid nyrenovering eller nybyggnad. Under våra verksamma år har vi städat såväl större byggprojekt som nyrenoverade kök eller badrum. Vi kan dammsanering, slutstädning och allt där emellan. Tveka inte på att använda oss som din aktör på byggstädning i Hyltebruk!

slutstädning byggstädning i Halmstad

Pris för byggstädning i Hyltebruk

Vi genomför byggstädning, grovstädning, bodstädning och slutstädning av byggarbetsplatser i Hyltebruk med omnejd. Med vår gedigna erfarenhet och kompetens kring byggstädning har vi tagit fram en modell där vi kan ge dig ett fast pris på din byggstädning direkt vid ett telefonsamtal, detta efter att vi ställt några kontrollerande frågor till dig. Inga kostnader tillkommer efter att du fått ett prisförslag från oss och självfallet ingår allt städmaterial i det fasta pris du får!

Ej avtal

Företagsstäd
 • Byggstädning (inför slutbesiktning)
 • Vi rensar ut, avfläckar, dammsugar och våttorkar
  28:-/kvm
 • Grovstädning
 • Löpande städning under byggtid 10:-/kvm
 • Slutstädning
 • I slutstädning ingår grovstädning/byggstädning 35:-/kvm
 • Bodstädning
 • Kontorsbod 100:-
 • Manskapsbod 100:
 • Hygienbod 70:-

Vid löpande räkning

Avtalskunder
 • 1 gång/vecka 350:-/tim
 • 2 gång/vecka 330:-/tim
 • 3 gång/vecka 320:-/tim
 • 4 gång/vecka 300:-/tim
 • 5 gång/vecka 290:-/tim
 • 6-7 gång/vecka 280:-/tim

Vi kan erbjuda golvvård, klottersanering och höghöjdsfönsterputs genom våra partners.  Tveka inte att kontakta oss för information vad vi kan hjälpa er med och få offert på önskad tjänst. Fönsterputs ingår inte om det inte är överenskommet. Alla priser på denna sida är ex moms.

Nöjd kund garanti

Tack vare vår nöjd kund-garanti kan du känna dig trygg med att du blir nöjd med städningen. Om du mot förmodan har synpunkter på städningen kommer vi givetvis tillbaka och åtgärdar eventuella nedslag kostnadsfritt. Garantin varar i hela 72 timmar!

Vi ger dig en kostnadsfri offert

Vad behöver ni hjälp med på er arbetsplats? För att vi ska kunna se till alla era behov, ge rekommendationer och en så korrekt offert som möjligt vill vi gärna boka in ett personligt möte i era lokaler, på så vis kan vi se till alla era behov, komma med rekommendationer samt ge er en korrektare offert.

Vårt största fokus är att bibehålla en ren och hälsosam byggarbetsplats – vi lovar en högkvalitativ byggstädning och garanterar att ni blir mer än nöjda. Kontakta oss idag för att boka ett personligt möte och begära en offert!

Vänta inte för länge!

Kontakta oss för offert eller bokning