Kontorsstädning & Företagsstädning i Laholm

Spara tid

Utmärkt resultat

Full garanti

Kontorsstädning i Laholm med hög kvalitet till förmånliga priser​

Behöver ni hjälp med städningen på ert företag? Vi har idag många nöjda företagskunder och utan tvivel vet vi att även ditt företag kan bli ett av dem.  Vi sköter städningen av er verksamhet snabbt, effektivt och tryggt helt utifrån era önskemål och på de tider som passar er bäst.

Vi hjälper både företag och organisationer med effektiv kontorsstädning. Vår kunniga personal kan alltid garantera hög kvalitet på allt från kundbemötande till själva städningen, samtidigt som vi håller nere kostnaderna. Oavsett om det rör sig om ett mindre kontor eller ett större kontorskomplex så är vi rätt val. Kontakta oss formuläret, via e-post eller telefon för att få en kostnadsfri offert, eller om ni har några frågor om våra städtjänster.

Kompetens och miljö

När du söker efter kontorsstädning vill du slippa tänka på vissa aspekter. Det ska helt enkelt vara självklart. Som att personalen är kompetenta – både inom städningen i sig och att städningen sköts på ett miljövänligt vis. När ni anlitar Söder om Söder Kontor och & Fastighetsservice kan du ta allt detta för givet. Vår personal är kompetenta och jobbar på ett mycket miljömedvetet vis. Detta gäller både utrustningen vi jobbar med och hur den används.

Helhetslösningar är också något som lyfter problemlösande, tid och tankemöda från ert schema. I stället för en hel rad med uppdrag på er att göra lista – så har ni en punkt att bocka av. Och den kan ni kryssa för när ni fyllt i formuläret här bredvid – för då har ni tagit hand om lokalvård, kaffeservice, kontorsvaror, fruktkorgar, entrémattor och flera andra problem som vi löser åt er.

Trygghet

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort. 

Vad kostar kontorsstädning i Laholm?

När det gäller att bestämma vad en kontorsstädning kostar finns det ett antal faktorer som spelar in. Dels beror det på hur lokalen ser ut och vilken yta det rör sig om, och dels beror det på vilken nivå av nedsmutsning som råder samt vilken typ av smuts det rör sig om. Att städa i ett kontorslandskap där det även förekommer forskningsutrymmen, labutrustning och miljöfarligt avfall etc innebär exempelvis en helt annan typ av städning än om det gäller ett mindre kontor med endast pappersarbete.

För att sätta ett rättvist och bra pris på tjänsten ser vi gärna att vi kommer ut och inspekterar arbetsplatsen med egna ögon för att på så sätt skapa oss en bild av vad som krävs för att se till att hålla rent och snyggt på en regelbunden basis. Vi genomför Kontorsstädning/Butiksstädning/Trappstädning och annan önskvärd städning på ert företag. Antingen löpande eller vid behov.

Kontorsstädning/Butiksstädning/Trappstädning

Avtalskunder
Minsta debitering per tillfälle är 2h
  • 1 gång/vecka 350:-/tim
  • 2 gång/vecka 330:-/tim
  • 3 gång/vecka 320:-/tim
  • 4 gång/vecka 300:-/tim
  • 5 gång/vecka 290:-/tim
  • 6-7 gång/vecka 280:-/tim

Boka kontorsstädning i Laholm

Hur mycket man än anstränger sig är det svårt att uppnå de kvalitativa städresultat som en professionell städfirma levererar. Med över 10 års erfarenhet i branschen och rutin från mängder av varierande städuppdrag känns inga uppdrag längre främmande och inga problem för svåra för att lösas. Våra kunniga städare vet hur man uppnår alla krav som ställs vid en kontorsstädning och arbetar både omsorgsfullt och noggrant för att oavbrutet leverera högkvalitativa resultat. Skulle något sedan mot förmodan inte vara till belåtenhet är ni fria att nyttja vår nöjd-kund-garanti så återkommer vi snarast för att rätta till det som anses brustit.

Ge dig själv och dina medarbetare en bättre arbetsplats. Boka kontorsstädning från oss redan idag så tar vi fram en matchande städlösning och offert på arbetet.

Vänta inte för länge!

Kontakta oss för offert eller bokning